Profesionalna spletna stran povrne vložek izdelave in prinese nove poslovne priložnosti.

Bi želeli tudi vi imeti profesionalno spletno stran?

Na enem mestu vam nudimo vse kar potrebujete za uspešen nastop na spletu. Ustvarili bomo kakovostno spletno stran na kateri boste lahko gradili vaš posel, zgodbo in ugled.

Kaj vse dobite pri nas:

Odzivna spletna stran

Vaše spletno mesto programiramo z najnovejšimi standardi in primeri dobre prakse. To omogoča odličen prikaz spletne strani na računalnikih in mobilnih napravah, kjer je hitrost ključnega pomena. Potencialni kupci se bodo dlje zadržali na spletni strani, kar vam prinaša dodatne poslovne priložnosti.

Je vaša spletna stran prijazna mobilnikom?

Prodajno učinkovita spletna stran

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja. S postavitvijo vseh grafičnih elementov v celoto bomo oblikovali prodajno učinkovito spletno stran. Tako boste lahko začeli graditi vaš posel tudi na spletu.

Prilagojena uporabniška izkušnja

Estetika je del celovitega pristopa, kjer določimo sestavne elemente in jih postavimo v celoto. Podatki in informacije, ki jih obiskovalci iščejo so izpostavljeni v določenem zaporedju. S tem poskrbimo za večjo možnost sodelovanja s potencialnimi kupci in poslovnimi partnerji.

Enostaven urejevalnik spletne strani s popolno podporo

Z lastnim CMS sistemom smo poskrbeli za preprost in inovativen pristop k urejanju vaše spletne strani. Informacije in podatke lahko enostavno urejate in poskrbite za ažurnost vaše spletne strani. S tem boste poskrbeli, da bodo vaši obiskovalci seznanjeni z vsemi novicami in novostmi.

Kako preprosto je urejanje spletne strani z našo administracijo PNV PREMIUM CMS

Varnost spletne strani na najvišjem nivoju

Ker se varnostni standardi neprestano spreminjajo je za maksimalno varnost potrebna ažurnost. Naše redne posodobitve programske kode bodo vašo spletno stran ohranile varno. S tem ne boste zaščitili le svojih uporabnikov temveč boste poskrbeli tudi za višjo uvrstitev vaše spletne strani v iskalniku Google.

Ne bomo pa pozabili tudi na naše "Cukrčke"(dodatke), ki smo jih razvili pri nas za večjo učinkovitost na spletu ...

Izdelava spletne strani že od 650€

5 ključnih namigov za profesionalen spletni nastop za leto 2018