Naredimo ga tako, da panorame več različnih prostorov s pomočjo programske opreme sestavimo v virtualni sprehod, ki omogoča 360 stopinjski pogled na prostor. S pomočjo miške se tako lahko sprehajamo iz

 prostora v prostor, kot če bi bili v resnici tam.

Izdelujemo virtualne sprehode za potrebe različnih podjetij: po hišah ali stanovanjih, po apartmajih, hotelih, kampih, po lokalih, gostilnah, fitnes centrih ali kozmetičnih salonih, po poslovnih objektih in tako naprej. Virtualni sprehodi so primerni tudi za prikaz nepremičnin, tako od zunaj kot tudi od znotraj.

Dober virtualni sprehod je eden izmed kriterijev, ki lahko pripomorejo k boljši SEO optimizaciji

V naše virtualne sprehode, ki jih odlikuje kvaliteta, enostavnost za uporabo in uporaba na različnih napravah, lahko vgradimo tudi različne interaktivne grafične elemente, ki še na dodaten način poudarijo to, kar želite izpostaviti; ponudbo, prostor, umestitev vaših izdelkov v prostoru. Smo Google trusted partner za Google Street View, kar zagotavlja kvaliteto končnega izdelka. Virtualno turo tako namestimo v Google My Business (in s tem povečamo prepoznavnost), pripravimo pa tudi verzijo, ki jo lahko namestite na svojo spletno stran.

Naj obiskovalci doživijo vaše podjetje z virtualnim sprehodom.

Ostale prednosti uporabe virtualnega sprehoda

  • Učinkovit način predstavitve prostora oziroma več prostorov v kompleksu.
  • Predstavitev umestitve vaših izdelkov v prostoru.
  • Virtualni sprehod je obiskovalcem na voljo 24 ur na dan, 7 dni na teden.
  • Proaktivno prodajno orodje, ki motivira ljudi, da se seznanijo z vašim podjetjem, storitvami in proizvodi.
  • Z uporabo bogate in interaktivne vsebine se podaljša obisk na vaši spletni strani, kar pomeni večjo verjetnost za nakup storitve ali izdelka.

PRIMER: Streetview   Spletna stran

Virtualni sprehod vašega podjetja že od 120€ dalje.