Slovenski podjetniški sklad je objavil Javni poziv za vavčer za digitalni marketing. S prijavo na javni poziv lahko pridobite nepovratno finančno spodbudo za izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije ali rezervacijske platforme.

PNV produkcija novih vizij, je naveden v katalogu strokovnjakov na portalu Digitalno inovacijsko stičišče Slovenija (https://dihslovenia.si/strokovnjaki/) kot certificiran izvajalec vseh navedenih storitev za izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme.

Kdo se lahko prijavi?

Za subvencijo se lahko prijavijo vsa mikro, mala in srednja podjetja, ki imajo vsaj enega zaposlenega in imajo sedež podjetja v Sloveniji. Prijavite se lahko ne glede na to ali ste s.p., d.o.o., d.n.o…

Kako začeti?

Brez skrbi. V našem podjetju bomo poskrbeli, da bodo naši strokovnjaki pripravili natančno ponudbo in stroške izvedbe in izdelave. Tudi pomoč pri prijavi in oddaji vloge na Slovenski podjetniški sklad je pri nas zagotovljena. 

Kako naprej do cilja?

Po oddaji vloge boste v 15 dneh od oddaje vloge prejeli odgovor, koliko bo subvencionirana vaša investicija, s strani Slovenskega podjetniškega sklada pa boste prejeli poziv k podpisu pogodbe o sodelovanju. Sledi izvedba projekta, ki ga je potrebno zaključiti najkasneje v 6 mesecih. Po izvedenem projektu je potrebno poravnati strošek izdelave in vložiti zahtevek za izplačilo subvencije, ki jo boste potem prejeli na vaš poslovni račun.

 

Želim izvedeti več o pridobitvi do 60% subvencije