V današnjem digitalno naravnanem svetu se zavedamo, da je ključ do uspeha vsakega podjetja močna spletna prisotnost. Specializirani smo za izdelavo spletne trgovine, ki ne samo, da izstopa, ampak prinaša tudi merljive rezultate.

Izdelamo funkcionalno in kvalitetno spletno trgovino, SEO optimizirano z odlično uporabniško izkušnjo, ki prepriča tudi najbolj zahtevnega kupca. V spletno trgovino implementiramo OMNIkanalno trženje z OMNISEND sistemom in napredno analitiko za spremljanje aktivnosti obiskovalcev in kupcev.

Zakaj izbrati PNV za izdelavo spletne trgovine?

Prilagojene rešitve: Razumemo, da je vsako podjetje edinstveno. Zato ponujamo prilagojene rešitve, ki so najboljše za vašo dejavnost in ustrezajo specifičnim potrebam in ciljem vašega poslovanja.

Uporabniška izkušnja na prvem mestu: Osredotočeni smo na ustvarjanje intuitivnih in privlačnih spletnih trgovin, ki vodijo do večje konverzije.

SEO Optimizacija: Vaša spletna trgovina bo optimizirana z najnovejšimi praksami, kar pomeni več obiska in povečanje spletne prodaje.

Integracija z naprednimi orodji: Omogočamo integracijo z OMNISEND sistemom za omnikanalno trženje in napredno analitiko, ki vam pomaga slediti obiskovalcem ter kupcem in optimizirati njihovo nakupovalno izkušnjo.

Podpora in vzdrževanje: Naša ekipa ne zagotavlja le izdelave spletne trgovine, temveč tudi celovito podporo in vzdrževanje po zaključku projekta.

Izdelava spletne trgovine na ključ

Proces izdelave spletnih trgovin obsega več raznovrstnih področij od gostovanja, dizajna, razvoja in vzdrževanja spletne trgovine do aktivnosti, s katerim v vašo spletno trgovino pripeljemo čim več potencialnih kupcev. Pri procesu lahko naročnik aktivno sodeluje, mi pa naročniku prisluhnemo in upoštevamo njegove predloge, tako da v največji možni meri zadostimo njegovim željam, obenem pa mu tudi svetujemo, da so njegovi stroški čim nižji.

Domena, gostovanje in strežniki

Poskrbimo za registracijo domene in spletno gostovanje, ki ustreza zahtevam spletne trgovine glede prostora, pasovne širine in podpore. Zagotovimo tudi varnostne certifikate SSL za zaščito občutljivih podatkov kupcev ter redno vzdrževanje in posodabljanje strežnikov, da zagotovimo nemoteno delovanje vaše spletne trgovine ne glede na število izdelkov in kategorij.

Grafično oblikovanje

Naš pristop k oblikovanju spletne trgovine se osredotoča na ustvarjanje vizualno privlačnih in intuitivnih spletnih izkušenj, ki so skladne z vašo blagovno znamko. Zasnovano z mislijo na zadovoljstvo vaših kupcev, ki si želijo enostaven nakup, zagotavljamo, da je navigacija preprosta, proces spletnih nakupov pa čim bolj gladek. Ker se nakupne navade spreminjajo in se nakupovanje vse bolj seli iz namiznih računalnikov na mobilnike, vsako spletno trgovino pripravimo v t.i. responsive dizajnu. ki je prilagojen mobilnim napravam.

Razvoj spletne trgovine

Za izdelavo spletnih strani in trgovin smo razvili lastno CMS platformo PNV Premium. Naše trgovine so zato prilagodljive in omogočajo, da so spletne trgovine izdelane po meri in da lahko rastejo skupaj z vašim podjetjem.

Optimizacija SEO

Optimizacija spletne trgovine vključuje prilagajanje vsebine in strukture trgovine, da izboljšamo njeno pozicijo v iskalnikih in privabimo ciljno občinstvo. To dosežemo z optimizacijo opisov izdelkov, uporabo relevantnih ključnih besed, izboljšanjem uporabniške izkušnje in mobilne odzivnosti ter zagotavljanjem kakovostnih in relevantnih povratnih povezav.

Vzdrževanje spletne trgovine in podpora

Razumemo, kako pomembno je, da vaša spletna trgovina nemoteno deluje. Ponujamo celovite storitve vzdrževanja in podpore, ki vključujejo redne posodobitve, varnostne preglede in hitro odzivanje na morebitne težave.

Izobraževanje naročnika

Naučili vas bomo, da boste lahko samostojno upravljali spletno trgovino preko enostavnega uporabniškega CMS vmesnika, s čimer boste lahko na preprost način dodajali, urejali in odstranjevali izdelke ter spremljali naročila obenem pa maksimalno izkoristili vse funkcionalnosti platforme.

Digitalni marketing

Nove spletne trgovine ali spletne strani ne moremo kar prepustiti, da sameva. Zato vam nudimo različne aktivnosti spletnega marketinga, prilagojenega vašim potrebam, z namenom, da povečamo spletno prodajo.

Po vašo spletno trgovino v PNV. Stopite v stik z nami!

Če iščete partnerja, ki bo vaše poslovne cilje prenesel v digitalni svet z izdelavo spletne trgovine, ki ne samo izgleda dobro, ampak tudi prinaša rezultate, ste na pravem mestu. Kontaktirajte in začnite svojo pot do digitalnega uspeha še danes.
Pri PNV.si smo več kot le razvijalci spletnih trgovin; smo vaši partnerji v digitalni rasti. Z veseljem bomo del vaše zgodbe o uspehu.