Izdelava spletne strani z modernim dizajnom in zagotovljeno vrhunsko uporabniško izkušnjo. Prepustite izdelavo spletne strani strokovnjakom, ki že več kot 15 let skrbimo za spletno prisotnost naših naročnikov. Spletna stran je prodajno orodje s katerim pridobite nove stranke in izboljšate poslovne rezultate. Predstavlja učinkovit in moderen način oglaševanja.

Spletna stran mora biti optimizirana, tržno usmerjena in odzivna. Odlikovati jo mora privlačen dizajn in kvalitetna vsebina saj bo le tako dosegla zastavljene cilje.

Zakaj se za ustvarjanje vaše spletne strani odločiti za PNV?

Prilagojene rešitve: ob zavedanju edinstvenosti vsakega podjetja nudimo prilagojene rešitve, prilagojene vašim posebnim potrebam in ciljem.

Uporabniška izkušnja kot prednostna naloga: Osredotočeni smo na ustvarjanje intuitivnih in privlačnih spletnih strani, ki spodbujajo več konverzij.

SEO odličnost: Vaša spletna stran bo optimizirana z uporabo najnovejših tehnik, kar bo imelo za posledico povečan spletni obisk.

Podpora in vzdrževanje: poleg ustvarjanja vaše spletne strani naša ekipa nudi celovite storitve podpore in vzdrževanja po zaključku projekta.

Proces izdelave spletne strani

Proces zajema različne vidike, kot so gostovanje, oblikovanje, razvoj, vzdrževanje spletne strani, skupaj s strategijami za privabljanje potencialnih strank. Stranke lahko aktivno sodelujejo v procesu, medtem ko si prizadevamo učinkovito vključiti njihove predloge, hkrati pa zmanjšati stroške.

Domena, gostovanje, strežniki:
Nudimo storitve registracije domen skupaj s spletnim gostovanjem, ki je prilagojeno zahtevam vaše spletne trgovine. SSL varnostni certifikati so zagotovljeni tudi za zaščito podatkov ob rednem vzdrževanju strežnika za nemoteno delovanje ne glede na količino produkta.

Grafično oblikovanje:
Naš oblikovalski pristop se osredotoča na ustvarjanje vizualno privlačnih, a uporabniku prijaznih izkušenj, skladnih z identiteto vaše blagovne znamke. Ker je mobilno nakupovanje v porastu, so vsi naši dizajni odzivni, da nemoteno poskrbijo za mobilne uporabnike.

Razvoj spletne strani:
Uporabljamo našo platformo CMS PNV Premium za ustvarjanje spletnih strani, ki zagotavlja prilagodljivost in razširljivost glede na potrebe rasti podjetja.

SEO optimizacija:
Optimiziranje strukture vsebine je ključnega pomena za izboljšanje uvrstitve v iskalnikih; to dosežemo z različnimi strategijami, kot so optimizacija ključnih besed, izboljšana uporabniška izkušnja, mobilna odzivnost med drugim.

Vzdrževanje in podpora spletne strani:
Da bi zagotovili nemoteno delovanje po zagonu, nudimo celovite storitve vzdrževanja, vključno s posodobitvami, varnostnimi pregledi in takojšnjim reševanjem težav.