Zagotavljamo vam izdelavo prodajno učinkovite spletne trgovine B2C in B2B, ki je prilagojena vašim zahtevam in potrebam. Izdelamo funkcionalno in kreativno spletno trgovino, SEO optimizirano ter odlično uporabniško izkušnjo, da prepriča tudi najbolj zahtevnega kupca. V spletno trgovino implementiramo OMNIkanalno trženje z OMNISEND sistemom.

Večina spletnih podjetij šteje 40% svojih prihodkov od ponavljajočih se kupcev, zato jih morate obdržati z OMNIkanalno avtomatizacijo. Največja prednost OMNIkanalnega marketinga je, da se na vseh kanalih vrši marketing automation in sistem pošlje avtomatizirana sporočila, ki so v določenem trenutku pomembna za potencialnega kupca (novi kupec, ponovni kupca, kupec, ki je zapustil košarico itd). Na ta način ustvarimo popolnoma osebno in brezhibno izkušnjo za kupca in je sporočilo potrošniku vedno relevantno ter izboljša tako uporabniško izkušnjo kot tudi ROI.

Poskrbimo, da kupci ostanejo lojalni vaši blagovni znamki.